VELKOMMEN HJEM!

I idylliske omgivelser i Skiparviken, med utsikt over Nordåsvannet og gode solforhold, har vi bygget 130 nye og moderne selveierleiligheter.

Leilighetene er bygget etter strenge krav til byggteknisk kvalitet, god standard, gjennomtenkt estetikk og stedstilpasset arkitektur.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. I Skiparviken byr alle muligheter seg i nærheten; fine turområder, sjøen rett ved, kort vei til byen og alt du er glad i.

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man ny energi og livskvalitet.

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

NYE OG MODERNE LEILIGHETER
HVILKEN PASSER BEST FOR DEG?

Skiparviken består av totalt 130 leiligheter, i flere størrelser og prisklasser. 2- til 4-roms leiligheter fra 39 til 114 kvadratmeter.

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

FØL DEG HJEMME
I SKIPARVIKEN

Det blir godt å komme hjem til en splitter ny og moderne selveierleilighet i Skiparviken. Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle være gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre.

3- og 4-roms leiligheter leveres med gasspeis, og flotte badeværelser med gjennomtenkt planløsning. Alle oppganger og innvendige fellsearealer har et tiltalende og representativt preg.

EN NY LEILIGHET I
SKIPARVIKEN LEVERES
MED GODE MATERIALVALG

Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme. 3- og 4-roms leiligheter får gasspeis, med mulighet for eget uttak til gassgrill på balkong eller terrasse (uttak til gassgrill, mot et tillegg i pris).

Du kan velge mellom flere typer peisomramming. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i.

Kvalitetskjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer uten tillegg i pris. Konferer megler hvilken kjøkkentype og benkeplate som er valgt i de usolgte leilighetene.

Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entrè/hall leveres med tregulv/parkett i eik som i oppholdsrommene for øvrig.

På badet, hall/gang/entrè leveres downlights som belysning i himling.

NYTT, MODERNE
OG GJENNOMTENKT
FOR DIN TRIVSEL

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Skiparviken gir deg alle disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som tegl, glass, tre og aluminium. Dette gir husene et lunt og representativt preg.

Alle leilighetene får sin egen private uteplass i tillegg til fellesopparbeidet uteområder.

I vår kontakt med interessenter, har mange ønsket seg en leilighet med stor, attraktiv balkong. Vi har virkelig lagt oss i selen for å kunne tilby dette.

BO I FREDELIGE
OMGIVELSER MED SENTRUM RETT VED

I Skiparviken bor du nær sjøen i idylliske omgivelser, i et attraktivt boligområde. Bilen står trygt forvart i garasjekjeller under byggene, med heis opp til alle etasjeplan. Ønsker du å la bilen stå, er det busstopp rett ved. På Nesttun som ligger en fin spasertur eller kort kjøretur unna, stopper Bybanen. Der finner du alt du trenger av butikker, hyggelige spisesteder, treningssenter og andre servicetilbud. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Alle priser i Skiparviken er faste – ingen hektiske budrunder eller høye omkostninger. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

SETT DITT EGET PREG
PÅ DRØMMEKJØKKENET

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. Ønsker du en klassisk eller moderne variant? Valget er ditt!

Det nye kjøkkenet ditt er av god kvalitet fra Sigdal. Som standard leverer vi et klassisk kjøkken av type Sigdal Herregård med heltre eik eller Mørk grå laminat benkeplate. Alternativt kan du velge et moderne kjøkken, med slette fronter og innfreste grep, type Sigdal Horisont, med benkeplate i Mørk Grå laminat. Begge kjøkken leveres i hvit som standard og integrerte hvitevarer fra Siemens.

Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt.

Du kan velge blant ulike farger og mønster på laminat benkeplate, uten tillegg i pris.

Du kan velge blant flere spennende farger av kjøkkenfronter på ditt nye kjøkken, mot et tillegg i pris.

Det vil bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren. Tilvalgsfrister er utgått. Konferer megler for hvilke tilvalg som er gjort i den enkelte leilighet.

ARKITEKTEN
OM SKIPARVIKEN

Skiparviken ligger i et attraktivt og veletablert villaområde vest for Nesttun med gangavstand til Nesttun sentrum og bybanestopp. Tomten er vestvendt med storslått utsikt over Nordåsvannet, Marmorholmene, og over mot Bønes. Området får direkte adkomst til Nordåsvannet via en gangtunnel under veien, og er en av de mest attraktive tomtene som er tilgjengelig langs Nordåsvannet. Bergen kommune har ambisjoner om å etablere gangforbindelse langs strandlinjen mellom Troldhaugen og Skjoldabukten. I forbindelse med utbyggingen vil det som et første ledd i kommunen sine planer, bli foretatt en utfylling og beplantning langs strandsonen nedenfor området og Fritz Riebers vei.

Prosjektet består av 10 separate bygg, med variert volum og utforming. Mellom byggene er det planlagt større sammenhengende uteoppholdsarealer. Prosjektet har sammenhengende parkeringsgarasjer med direkte innkjøring fra felles adkomstvei, noe som gir gode og bilfrie uteområder. Frits Riebers vei vil, etter utbyggingen, bli liggende nedenfor en vegetasjonskledd og lydsabsorberende voll som skjermer og fanger opp nivåforskjellen mellom veien og nedre del av boligområdet. Det etableres også en glasskjerm over vollen som sikrer ytterligere skjerming og samtidig opprettholder utsikten ut over Nordåsvannet.

Hvert bygg har god variasjon i leilighetstørrelser og alle leilighetene får en stor, overdekket terrasse som privat uteoppholdsareal. Prosjektet er planlagt med universell utforming for de fleste av leilighetene, og samtlige leiligheter er tilknyttet halvprivate inngangsarealer i hver etasje, med direkte adkomst til hovedinngang og parkeringsgarasje via heis og trapperom.

Ved gjennomføringen av arkitektkonkurransen har vi i samråd med utbygger besluttet å satse på et prosjekt med et høyt ambisjonsnivå med hensyn til bomiljø, arkitektoniske kvaliteter, variasjon, funksjonalitet og materialvalg. Dette har også vært en forutsetning i forbindelse med visuell nærhet til Troldhaugen. Bebyggelsen utføres med naturlige jordfarger i en kombinasjon av trekledning, tegloverflater, og mørke, slette fasadeplater i to fargenyanser. Dette vil gi prosjektet den nødvendige balansen mellom et variert arkitektonisk uttrykk og avdempet ro, som beliggenheten og nærheten til Troldhaugen krever.

SIKKERHET FOR
GJENNOMFØRING

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet i Skiparviken står Profier AS og LAB Entreprenør.

LAB Entreprnør er en aktiv eiendomsutvikler med lokal forankring.

Profier er en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 6.000 boliger og over 600.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard.

Selskapene har sunn økonomi og solide eiere.

VI HJELPER DEG MED FLYTTING
OG UTVASK – ENKELT OG GREIT!

Kjøper du en ny leilighet på Skiparviken nå, får du med gratis flytting og utvask av nåværende bolig, om du ønsker det. Kampanjen gjelder ved bruk av flyttsmart.no sine tjenester til en verdi av opptil kr. 15.000,- Tjenester utover dette belastes direkte til kjøper.

Kampanjetilbud gjelder ved flytting/utvask fra nåværende bopel til ny leilighet på Skiparviken, fra overtakelsesdato og 3 måneder fram i tid. Kjøper blir kontaktet av flyttsmart.no for nærmere avtale.